Niets is zo essentieel in een bedrijf als de verkoop. Hoe mooi de dienst die u aanbiedt ook is of hoe goed het product dat u maakt zal zijn, als niemand de dienst of het product aanschaft heeft u er niets aan. Verkopen is een vak en verkoop training is een must voor iedere verkoper. Het ligt voor de hand dat goed opgeleide verkopers meer verkopen en derhalve in grote mate bijdragen aan het succes van uw onderneming.

Telefonische verkoop training

Het heeft als verkoper geen enkele zin om lukraak de telefoon te pakken om potentiële klanten te interesseren in uw product. Er ligt een hele filosofie ten grondslag aan een telefonische verkoop. Tijdens een verkoop training wordt veel aandacht besteed aan het bereiken van de klant. De klant moet worden geprikkeld en zal daardoor geïnteresseerd raken in het product. De verkooptraining voor telefonische verkoop is dan ook toegespitst op het te verkopen product.

Persoonlijke verkoop training

Als ondernemer wilt u contact en feeling met uw klanten. De verkoper in de buitendienst is het visitekaartje van uw bedrijf. De verkoper verkoopt uw product maar ook uw bedrijf. Een gedegen verkoop training zal uw verkoper helpen om meer te bereiken bij uw klanten. Meer op het gebied van bestellingen maar ook zeker meer op het gebied van klantentrouw. U wilt natuurlijk uw klanten vasthouden en met een goede verkoop training zal de verkoper dat inderdaad bereiken.

Verkopers laten ontwikkelen

Een succesvolle verkoop training wordt niet alleen bepaald door de toename van de opdrachten die de verkoper binnenhaalt. Belangrijker is nog dat de klant niet zal nadenken om uw product misschien bij een concurrent te gaan bestellen. De verkoop training helpt de verkopers ook om nieuwe markten aan te boren door acquisitie. Door de verkoop training zal het zelfvertrouwen bij de verkoper zal toenemen en daar heeft u als ondernemer veel profijt van.

Tarieven van trainers vergelijken?

Kom gratis in contact met erkende trainers en vergelijk de tarieven. Soms kan het verschil tussen de goedkoopste en duurste trainer oplopen tot wel 30%. Door te kiezen voor de beste deal betaalt u dus niet te veel voor een trainer. Vraag nu gratis trainer offertes op.