Rust op het bedrijf. Vanuit de rust presteren. Het klinkt tegenstrijdig maar dat is het zeker niet. De beste beslissingen worden genomen vanuit een situatie waarin de beslissingnemer alle aspecten goed kan overzien. Het goed kunnen afwegen van die aspecten is de basis voor een juiste keuze.

Maar de druk van het werk noodzaakt vaak tot het nemen van overhaaste beslissingen. Daarom is het zo belangrijk om de beschikbare tijd goed in te delen. Met een time management training leert u het principe dat de belangrijkste dingen het eerst moeten gebeuren te hanteren.

Doen wat u wilt

Als u op een ochtend ervaart dat er voor die dingen wel heel veel lopende zaken die moeten worden afgehandeld kan dat gevoel direct al druk opleveren voor de rest van de dag. Starten vanuit stress heeft gevolgen voor uw beslissingen. Het is aan te raden om de dag te beginnen met een goed overzicht van prioriteiten. Tijdens de time management training zult u ervaren dat het helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn om uw klussen te ordenen.

First things first

We zijn vaak genegen om de vervelende klusjes voor later te bewaren. We denken dat we r goed aan doen om het makkelijke werk naar voren te schuiven. In uw hoofd weet u wel dat die lastige klus nog volgt en dat heeft altijd invloed op alles wat u doet. De motivatie om de lastigste klussen direct aan te pakken leert u opdoen in een time management training. Die motivatie komt voort uit de zelfverzekerdheid dat u die lastige klus aankunt.

Voldoende rust vinden

Niets is zo vervelend als achter de feiten aan lopen. De dag beginnen met zaken die u de dag ervoor al graag af had willen handelen. Die stress heeft invloed op de nachtrust. Dat werkt direct door tijdens het opstaan want de dag begint dan niet ontspannen. Time management leert u de rust te nemen daar waar het kan.

Tarieven van trainers vergelijken?

Kom gratis in contact met erkende trainers en vergelijk de tarieven. Soms kan het verschil tussen de goedkoopste en duurste trainer oplopen tot wel 30%. Door te kiezen voor de beste deal betaalt u dus niet te veel voor een trainer. Vraag nu gratis trainer offertes op.