De hele dag moeten uw medewerkers samenwerken in uw bedrijf. De een wat meer met de ander en zo ontstaan groepjes medewerkers die elkaar meer zien dan andere collega’s. In het geval er wel meer interactie tussen die verschillende groepjes noodzakelijk is kan het voorkomen dat er eerst veel tijd moet worden gestoken in de onderlinge samenwerking en acceptatie. Dat is een lastig traject en kan simpel worden voorkomen. Binnen uw bedrijf kunt u teamuitjes prima combineren met team training.

Team training is fun

Elkaar beter leren kennen op een leuke en speelse wijze zal resultaten brengen in uw bedrijf. Bij een team training leren collega’s elkaar niet alleen beter kennen, ze ervaren ook hoe snel misvattingen over elkaar eer rol binnen een team kunnen gaan spelen. De geraffineerde wijze waarop bij een team training via sport en spel mensen een beter beeld van elkaar krijgen is treffend.

Team training tijdens bedrijfsuitje

Dat een team training prima kan worden gecombineerd met een bedrijfsuitje ligt voor de hand. Een team training is juist een extra stimulans tijdens zo’n dag. Zeker als in de loop van de dag collega’s elkaar beter gaan leren kennen is er sprake van een synergetisch effect. Het gedrag wat naar boven komt in een heel andere setting dan die binnen het bedrijf zal verrassend zijn en een andere kijk op elkaar geven.

Team training als terugkerende uitdaging

De trainers weten tijdens een team training exact wat de aandachtspunten zijn. De samensmelting van bedrijfsuitje en team training is weldoordacht opgezet. Niemand zal het ook als een verplicht onderdeel ervaren. Het maakt een dag leuker en de ervaringen opgedaan op die dag zullen bij uw medewerkers langer blijven hangen. Zeker als er na een jaar een vervolg aan zo’n dag wordt gegeven zal de animo alleen maar toenemen.

Tarieven van trainers vergelijken?

Kom gratis in contact met erkende trainers en vergelijk de tarieven. Soms kan het verschil tussen de goedkoopste en duurste trainer oplopen tot wel 30%. Door te kiezen voor de beste deal betaalt u dus niet te veel voor een trainer. Vraag nu gratis trainer offertes op.