De managers in uw bedrijf zijn in veel opzichten de spil waarom veel draait. In feite coachen ze het bedrijf doordat ze de medewerkers coachen. Maar die coaches moeten ook weer worden gecoacht. Leiderschap, op welke niveau dan ook, is voortdurende onderhevig aan invloeden. Invloeden van binnen en van buiten het bedrijf. Het tijdig herkennen van en direct anticiperen op de invloeden bepalen de goede leider. De leider heeft dus training nodig om scherp te blijven.

Onbewust loslaten van het leiderschap

Een goede manager heeft de touwtjes in handen en heeft de lijnen stevig uitgezet. De processen verlopen zoals gewenst en de resultaten zijn prima. Eigenlijk doet iedereen wat van hem of haar wordt verwacht. Een daar schuilt nu het grote gevaar. De manager zal na een management training inzien dat er zaken zijn die hem langzaamaan ontglippen. De management training houdt de manager dus voortdurend scherp.

Dagelijks verbeteren

Net als iedere andere ondernemer ziet u graag dat uw medewerkers zich ontwikkelen. Van hoog tot laag heeft iedereen de behoeft vaan erkenning. Het krijgen van die erkenning gaat meestal gepaard met de ontwikkeling die een medewerker doormaakt. Met een aangepaste management training krijgt u niet alleen meer gemotiveerde managers maar diezelfde managers zullen hun vaardigheden ook positief inzetten naar de andere geledingen binnen uw bedrijf.

Het rollenspel bij de management training

Management is behalve een kwestie van kennis ook zeker een kwestie van vaardigheden. Die vaardigheden leert de manager door het te doen. Het rollenspel is een ideale manier om management vaardigheden te trainen. Aan de ene kant is het niet direct te confronterend omdat het zich in een veilige omgeving afspeelt maar aan de andere kant is het wel effectief. Door de directe feedback met de management trainer kunnen veel vaardigheden worden geleerd.

Tarieven van trainers vergelijken?

Kom gratis in contact met erkende trainers en vergelijk de tarieven. Soms kan het verschil tussen de goedkoopste en duurste trainer oplopen tot wel 30%. Door te kiezen voor de beste deal betaalt u dus niet te veel voor een trainer. Vraag nu gratis trainer offertes op.