In het dagelijkse leven bent u voortdurend bezig om te kijken hoe u uw beschikbare geld moet besteden. Dat gebeurt heel bewust bij bijvoorbeeld het aangaan van een lening want de vraag is dan of de maandelijkse aflossing kan worden betaald. Maar ook bij het kopen van een kaartje voor de betaalautomaat kijkt u of u voldoende kleingeld heeft. Ook al heeft u nooit een financiële training gehad, u heeft wel een aangeleerd zicht op uw financiën.

De financiën in een bedrijf

In een bedrijf is de rol van geld vele malen groter dan in het dagelijkse leven. Het ligt voor de hand dat de mate waarin het geld goed wordt besteed bepalend is voor de winstgevendheid van een bedrijf. Maar de mate waarin geld wordt besteed hangt ook af van de financiële kennis van uw medewerkers. Dat geldt niet alleen voor de financiële medewerkers in uw bedrijf maar dat geldt voor alle geledingen. Bewust worden van de invloed van geld en geldstromen wordt geleerd in een financiële training.

Voor iedereen in uw bedrijf

Het is helemaal niet vreemd als uw medewerker op de werkvloer beseft wat de financiële gevolgen zijn als er iets mis gaat. Die bewustwording zorgt voor meer concentratie en voor meer betrokkenheid bij het bedrijf. Met een financiële training, toegespitst op een bepaalde afdeling in het bedrijf, wordt duidelijk gemaakt hoe het een met het ander te maken heeft.

Ook voor de ondernemer

Ook al kent u de ins en outs van uw bedrijf als geen ander, de ontwikkelingen gaan snel en het is niet gemakkelijk om dat allemaal bij te benen. Een financiële training kan u als ondernemer helpen in het doorzien van alle financiële aspecten van uw bedrijf. U zult merken dat u meer gewapend bent en uw eigen inbreng zal meer gebaseerde zijn op kennis van de financiën.

Tarieven van trainers vergelijken?

Kom gratis in contact met erkende trainers en vergelijk de tarieven. Soms kan het verschil tussen de goedkoopste en duurste trainer oplopen tot wel 30%. Door te kiezen voor de beste deal betaalt u dus niet te veel voor een trainer. Vraag nu gratis trainer offertes op.